A vállalat

Tegee Hungaria Kft.

A Tegee Hungaria Kft. a Tegee Group tagja, mely 1971 óta aktív, mint az egyik vezető szállító a tisztítás, ápolás, karbantartás, disztribúció területén. A vállalatcsoport tagjai Magyarországon, Ausztriában, Csehországban, Romániában, valamint exportpartnereivel lefedik Európa keleti és délkeleti régióját.

A Tegee Groupban közel 130 munkatársunkkal, 2 500 féle termékünkkel évi 28 millió Eurós forgalmat realizálunk. Ebből a magyar Tegee Hungaria Kft. évi nettó  2,5 Mrd. Ft-al veszi ki a részét. A cég filozófiájának megfelelően rendkívüli hangsúlyt fektet a környezetbarát technológiák és termékek prémium minőségére. Termékeink 1992 óta találhatók meg a magyar piacon. 

Az alábbi termékcsoportokban kínálunk termékeket és szolgáltatásokat:

  • Mosó, tisztító, ápoló vegyi termékek
  • Tecnikai vegyi termékek
  • Papírok és higiéniai termékek
  • Adagolók, berendezések takarító eszközök
  • Téli és nyári szezonális folyadékok
  • Márkatermékek disztribúciója

Autófelszerelések

Több területen is piacvezető pozíciót értünk el, melyet a termékek kiváló minősége mellett a kapcsolódó szolgáltatások magas színvonalának köszönhetünk. A termékek rendkívüli választéka ( több mint 1 200 cikkszám ) lehetővé teszi, hogy vevőink minden speciális problémájára és igényére megtaláljuk a legjobb megoldást. A vegyi termékek alkalmazásához komplett tisztítási technológiát biztosítunk. Az egész országot lefedő szakképzett területi képviselőink segítenek a megfelelő termék, technológia kiválasztásánál, betanításánál. Cégünk kidolgozott logisztikai rendszere biztosítja, hogy a megrendelt termékeket 48 órán belül díjmentesen házhoz szállíthassuk.

Made in Germany

A Caramba márka 1903 óta a német ipari kultúra szerves része, és hagyományos vegyipari vállalkozásként őrzi kivételes helyzetét. A gyártás és kiszerelés 1948 óta a társaság székhelyén, Duisburgban folyik. Széles termékpalettánk mindmáig folyamatosan bővül - a rozsdaeltávolítótól a csúcstechnológiájú vegyipari termékekig bezárólag. A cég elsőként jelentkezett 1949-ben szabadalmaztatott aerosol kiszerelésű autóvegyipari termékekkel. A Caramba márka a berlini német márkamúzeumban a 200 legismertebb német márka közt szerepel.

Ellenőrzött, rendszerbe foglalt minőség

A legmagasabb minőségi követelményeket támasztjuk a kutatással és a gyártással szemben A legszigorúbb szabványok teljesítését független intézmények igazolják: Számos termékünk teljesíti az NSF és a Higiéniai Intézet szigorú követelményeit, valamint a DEKRA és a TÜV vizsgálati megállapításai is növelik a termékeink iránti erős bizalmat. A Caramba számára a minőség nemcsak az egyes termékek teljesítményét, hanem azok rendszert alkotó, hatékony együttműködését is jelenti.

Cím: 1044 Budapest Ipari park u. 4.

Tel: 06 1 436 7240

Email: info@tegee.hu

A böngészőben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk