A vevőink

Vevőkörünk az alábbi területeken található:

  • Üzemanyag-töltőállomás hálózatok
  • Személyautó üzemeltetés javítás
  • Teherautó, haszonjármű üzemeltetés
  • Ipar, mezőgazdaság, termelés
  • Hotelek, vendéglátás épülethigiénia

Több területen is piacvezető pozíciót értünk el, melyet a termékek kiváló minősége mellett a kapcsolódó szolgáltatások magas színvonalának köszönhetünk. A termékek rendkívüli választéka ( több, mint 2 500 cikkszám ) lehetővé teszi, hogy vevőink minden speciális problémájára és igényére megtaláljuk a legjobb megoldást. A vegyi termékek alkalmazásához komplett tisztítási technológiát biztosítunk.

Az egész országot lefedő szakképzett területi képviselőink segítenek a megfelelő termék, technológia kiválasztásánál, betanításánál. Cégünk kidolgozott logisztikai rendszere biztosítja, hogy a megrendelt termékeket 48 órán belül házhoz szállíthassuk.

A szolgáltatás és magas szintű szerviz központi jelentőséget képvisel vállalatunk irányultságában. Az átfogó termékkínálatunk mellett ügyfeleinknek a tisztítás, ápolás és karbantartás kérdéseinek specialistájaként folyamatos kutatás-fejlesztéssel, tanúsított minőségellenőrzéssel, tanácsadással állunk rendelkezésére a környezetvédelem, az alkalmazás, a szennyvíz és a hulladékártalmatlanítás területén állandóan naprakész know-how-val és motivált csapattal. Az ügyfeleink számára nyújtott proaktív tanácsadás és támogatás a vállalat jól meghatározott feladata. A bizalmon alapuló együttműködés alapja a szolgáltatásaink és termékeink minősége és megbízhatósága.

 

Cím: 1044 Budapest Ipari park u. 4.

Tel: 06 1 436 7240

Email: info@tegee.hu

A böngészőben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk