Híreink

 • Audi - Caramba együttműködés

  Audi - Caramba együttműködés

  Az Audi Hungaria Motor Kft. és a Tegee Hungaraia Kft. szállítási keretszerződést kötöttek. Ennek a szerződésnek értelmében cégünk Caramba vegyi termékeket szállít az Audi győri gyárába. Büszkeséggel tölt el minket, hogy hasonlóan a németországi együttműködéshez Magyarországon is beszállítói partnerei lehettünk a hazai autógyártás és ipar egyik legjelentősebb szerplőjének.

  Bővebben

 • A Caramba cégcsoport nyerte az új OMV automosó vegyszerbeszállítói tendereket

  A Caramba cégcsoport nyerte az új OMV automosó vegyszerbeszállítói tendereket

  Az OMV olajtársaság 2010-ben nemzetközi tendert írt ki a társaság 11 országában működő autómosó hálózatának   vegyszerekkel történő ellátására.  Ezt a tendert cégcsoportunk a  Caramba Holding GmbH nyerte. A tender lejárta és az azt követő meghosszabbítása után új tendert került kiírásra.

  Bővebben

 • Caramba tesztgyőztes autóápolási termékek

  Caramba tesztgyőztes autóápolási termékek

  Cégcsoportunk tagja a több, mint 110 éves múlttal rendelkező Duisburgi székhelyű Caramba sikeresen szerepel a különböző német újságok termékösszehasonlító tesztjein. Több termékkategóriában is az élen végzett a független ellenőrző intézetek által végzett összehasonlításban. A sikerek titka az innovációkat és tradíciókat megfelelően ötvöző kutatás és fejlesztés, valamint a fejlett és szigorúan ellenőrzött gyártási technológia.

  Bővebben

 • Auto+Motor+Sport Expo 2013

  Auto+Motor+Sport Expo 2013

  Cégünk  2013. november 15-17 között részt vett kiállítóként az AutoMotorSport Expon. A kiállításon a Tege és Caramba által szponzorált többszörös bajnok rallye versenyző Asenbrenner György "ASI" is erősítette csapatunkat. A kiállított versenyautó és a Caramba termékek szép számú érdeklődőt vonzottak.

  Bővebben

 • Tegee - Shell együttműködés

  Tegee - Shell együttműködés

  A Shell Hungary Zrt. és a Tegee Hungaria Kft. együttműködési szerződést kötött a Shell magyarországi töltőállomás hálózatának "Non Food" termékekkel történő ellátására. Az autóápolási, autófelszerelés és egyéb termékek szállításán túl cégünk végzi a Shell olajok disztribúcióját a töltőállomás hálózatban.

  Bővebben

Cím: 1044 Budapest Ipari park u. 4.

Tel: 06 1 436 7240

Email: info@tegee.hu

A böngészőben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk