Termékválaszték

A választékunk kialakítását a professzionális tisztítás, ápolás és karbantartás témái határozzák meg. A Tegee Clean & Care termékválaszték a jobb áttekinthetőség érdekében hat jól definiált termékterületből áll, ami minket hozzáértő partnerré tesz az ügyfeleink szemében, mivel a teljes termékigény egy cégtől beszerezhető.

A jelenleg 2500 árucikket tartalmazó termékválasztékunkat folyamatosan illesztjük a piaci igényekhez és az aktuális trendekhez, és állandóan aktualizáljuk.

 

Kizárólagosan képviselt márkáink:

CARAMBA

A Caramba márka 1903 óta a német ipari kultúra szerves része, és hagyományos vegyipari vállalkozásként őrzi kivételes helyzetét. A gyártás és kiszerelés 1948 óta a társaság székhelyén, Duisburgban folyik.  Emellett Brémában és Bad Kreuznach-ban is rendelkezik vegyi gyárral. Széles termékpalettája mindmáig folyamatosan bővül - a rozsdaeltávolítótól a csúcstechnológiájú vegyipari termékekig bezárólag. A cég elsőként jelentkezett 1949-ben szabadalmaztatott aerosol kiszerelésű autóvegyipari termékekkel. A Caramba márka a berlini német márkamúzeumban a 200 legismertebb német márka közt szerepel. A Caramba számára a minőség nemcsak az egyes termékek teljesítményét, hanem azok rendszert alkotó, hatékony együttműködését is jelenti.

AREXONS

Az 1925 óta működő Arexons cég, mint a világ egyik meghatározó autóápolási termék gyártója a legmagasabb minőségi követelményeket támasztja a kutatással és a gyártással szemben.  A Petronas Olajvállalat tulajdonában lévő cég autóápolási beszállítója a Forma 1-es Mercedes csapatnak.

EUROLUB

A Bajor olajipari cég a német autógyártás szívében a Münchenben 15 000 m2 területen magas minőségű kenőolajokat állít elő az autózás és ipar számára. Jelentő s az olaj-adalék, fagyálló hűtőfolyadék és téli szélvédőmosó forgalma is.

DEB

A több, mint 70 éves múltra visszatekintő DEB az egyik jelentős piaci szereplő a kéztisztítás, ápolás területén. A világ több mint 100 országában értékesíti termékeit

 

Az üzleti területek felosztása 

Cím: 1044 Budapest Ipari park u. 4.

Tel: 06 1 436 7240

Email: info@tegee.hu

A böngészőben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk